Pàgines

dimarts, 22 de novembre del 2011

Nou blog de l'associació d'alumnes de l'Ies Puig de sa Font


L’associació d’alumnes (ASAL), sorgeix de la idea d’un grup d’alumnes. La 
intensió, es dinamitzar la vida de l’institut i fer-la el més activa i atractiva possible. Aquesta associació, per tant, no és més que la unió d’uns quants alumnes amb ganes de  moure’s, d’organitzar activitats d’interès i, perquè no, de crear un lloc on l’alumne es senti bé i estigui recolzat per gent que es troba en la seva mateixa situació, i que en qualsevol moment li pot donar un cop de mà.

El que volem que quedi clar des de bon principi, és que l’associació ni molt menys està feta i tancada. ESTÀ OBERTA A TOTHOM que tingui ganes d’aportar una mica del seu temps per intentar que la nostra estada a l'institut sigui el més profitosa i agradable possible.

L'objectiu de l'associació és localitzar els problemes que puguin crear dificultats als alumnes i realitzar les accions que calgui per tal de resoldre'ls, així com defensar els drets i deures de tots els estudiants. Però no solament tenim aquesta funció, sinó que organitzem festes (quan podem) i fem vagues per a assistir a les manifestacions quan ho creiem convenient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada